Automatisch ondertitels downloaden

[s]Periscope[/s] Subliminal!

Door Mar2zz op donderdag 13 oktober 2011 19:49 - Reacties (10)
CategorieŽn: Downloaden, Periscope, Series, Views: 14.648

Periscope is niet meer. Tenminste sinds 7 juli 2011 geen updates meer, en dat is voor Periscope's begrippen lang. Ik vroeg me ook altijd al af hoe die Patrick dat zo lang alleen vol hield, een programma met zoveel issue's steeds maintainen. Regelmatig werd er weer een website geblocked omdat er tig mensen die websites liepen te hameren met Periscope. Bierdopje kreeg ware DDOS aanvallen te verduren van subtitle-zeurpietjes en heeft tot 2 maal toe de door periscope gebruikte api-key moeten blokkeren zodat de Bierdopje-plugin onbruikbaar werd.

Doordat ook andere subtitlesites afhaakten en vriendelijk verzochten hen buiten beschouwing te laten bij het ontwikkelen van Periscope-plugins werd Periscope steeds onbetrouwbaarder, terwijl het nog niet eens een final state van ontwikkeling had. Gelukkig is nu iemand anders een Periscope afgeleide aan het doorontwikkelen, en dat is Diaoul, die bouwt aan het programma Subliminal.

Lees verder »

Periscope

Door Mar2zz op woensdag 12 januari 2011 15:04 - Reacties (25)
CategorieŽn: Downloaden, Films, Periscope, Series, Views: 12.415

Dit is de tiende post van een serie artikelen die beschrijven hoe je een dedicated mediacenter installeert en automatisch al je media binnenhaalt. Het doel is om stapsgewijs uit te werken hoe je een pc kunt inzetten voor het kijken en verzamelen van allerlei soorten media.

Dit word een korte how to voor XBMC Live of *nix server, gebaseerd op de how to voor installatie van Periscope op een Synology NAS van tweaker sverzijl.

Lees verder »