Usenet Indexer

Spotweb als provider

Door Mar2zz op woensdag 22 juni 2011 14:59 - Reacties (19)
CategorieŽn: Downloaden, Films, Muziek, Newznab, Series, Spotweb, Views: 28.539

In mijn vorige blog over Headphones had ik het al gemeld, Spotweb kan tegenwoordig als provider gebruikt worden voor Sickbeard, Couchpotato en Headphones. Dit houdt dus in dat die programma's de content uit Spotweb kunnen afschuimen op zoek naar posts die voldoen aan de door jou opgegeven criteria en dat vervolgens automatisch binnenhalen, naar Sabnzbd sturen en vervolgens verwerken.

Ik moest ff stoeien hoe ik die api aankreeg, zonder gedoe met .htaccesfiles, zoals op de wiki wordt uitgelegd, want ik kwam tijdens de zoektocht tegen dat .htaccess files not the best way to go zijn (so avoid if possible), dus ik ben verder gaan kijken

Lees verder »

Spotweb

Door Mar2zz op zondag 27 februari 2011 20:20 - Reacties (50)
CategorieŽn: Downloaden, Spotweb, Views: 30.580

Deze blog gelijk in navolging van Mediafrontpage aangezien de vereisten hoe je een website host op je server/lokale pc daarin staan beschreven. Ik jump dus gelijk naar het installeren van Spotweb. Zie dus mijn vorige blog hoe je een website toevoegd, Spotweb kan bijvoorbeeld op poort 10001 draaien, of op ipadres:10000/spotweb (op dezelfde poort als mediaportal, maar andere map).

Spotweb is een webbased versie van Spotnet en Spotlite. Het is webbased en kan dus op 1 pc (je server) draaien, en daarbij kan je met alle pc's erbij. FTD verdwijnt per 1 maart, en dit de Spotnet-methode lijkt het alternatief te gaan worden.

Lees verder »